Servis bele tehnike

Servis bele tehnikeVeliki broj uređeja, odnosno bele tehnike se svakodnevno koristi u domaćinstvu. Počev od veš mašina, šporeta, mašina za pranje sudova, frižidera i zamrzivača i mnogi drugih. Oni nam u velikoj meri olakšavaju svakodnevne aktivnosti i bez njih teško se može zamisliti jedno domaćinstvo.

Za svaki ponaosob potrebno je redovno održavanje kako bi se unapredila njihova efikasnost i ujedno produžio vek trajanja. Veoma je važno da članovi domaćinstva budu upućeni u načine za efikasno održavanje bele tehnike u domaćinstvu. Za svaki uređaj ponaosob možete pronaći predlog naših saveta za adekvatno održavanje.

Ipak, postoje situacije kada su neminovni kvarovi ovih uređaja. Na njihovu pojavu može uticati više faktora, počev od neadekvatnog održavanja, lošeg rukovanja, kvara koji je uzrokovan fabričkom greškom i drugo.

U tim situacijama, naš servis vam stoji na raspolaganju. Naši serviseri su porfesionalno obučeni za popravku svih uređaja vašeg domaćinstva. Za naš servisni centar nisu prepreka uređaji sa najnovijom tehnologijom.

Naš servisni centar omogućiće vam u brzom roku sve vrste popravki na električnim intalacijama vaših uređaja i obaviti neophodno održavanje istih. U brzom roku obavićemo za vas popravku svih uređaja bele tehnike: frižidera, šporeta, veš mašina, mašina za sušenje veša, mašina za pranje sudova i svih aparata u kućnim i poslovnim prostorima.

Radno vreme našeg servisnog centra je usklađeno sa potrebama klijenata, a vremenski uslovi nisu naša prepreka za postizanje dogovorenog posla.

Servis bele tehnike obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Vršimo popravku bele tehnike svih marki i proizvođača