Servis frižidera

Servis frižideraDanas gotovo svaka porodica ne može da zamisli svkodnevni život bez frižidera. Ovaj rashladni uređaj je pre svega je namenjen skladištenju i čuvanju lako kvarljive, odnosno temperaturno osetljive hrane. Osim što je namenjen čuvanju hrane i pića, koriste se i za čuvanje lekova i još mnogih drugih proizvoda. Uobičajena temparatura u frižideru je između +4 °C i +8 °C.

Servis frižidera i redovno održavanje

Kako bi sačuvali efikasnost rada frižidera potrebna su standardna rutinska održavanja, koja su već mnogima poznata. Postoje i nekoliko savete koje Vam možemo uputiti kada je reč o održavanju frižidera. U toku leta kada su temperature preko trideset stepeni, termostat frizidera treba podesiti na minimum. Na ovaj način kompresor ima vise vremena da se odmara, što doprinosi produženju veka trajanja frižidera. Kada je reč o transportu frižidera, ovaj rashladni kućni aparat morate ostaviti da miruje najmanje dva sata, kako bi se ulje u kompresoru sleglo. Za samo čišćenje unutrašnje povrsine frizidera, ne bi trebalo da koristite tečnosti koje u sebi sadrže jaku hemiju, jer na taj način možete izgrebati površinu. Staklene police u frižideru ne bi trebalo prati toplom vodom, jer ipak moze doći do oštećenja.

Uprkos tome Vašem redovnom održavanju, mogući su kvarovi zbog kojih je neophodan i servis. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu u vezi sa radom Vašeg frižidera i ukoliko Vam je potreban pouzdan majstor za popravku vašeg frižidera, onda vam stojimo na raspolaganju.

Naši majstori su obučeni za profesionalan servis frižidera od proizvodjača kao što su Samsung, LG, Indesit, Ariston, Candy, Beko, Electrolux, Aeg ,Zanussi i drugi. Oni poseduju veliko iskustvo u pogledu zamene termostata, dihtung guma, senzora za regulisanje temperature, freona, pregorelih sijalica unutar frižidera, šarki na vratima i svih drugih kvarova. Za naš servisni centar nisu prepreka ni kvarovi na frižiderima najnovije generacije.

Servis frižidera obavljamo na celoj teritoriji Beograda za sve marke i proizvođače