Servis veš mašina

Servis veš mašinaServis veš mašina je jedna od najtraženijih elektro usluga u zadnje vreme. Za veliki broj proizvođača veš mašina se može reći da nisu dorasli zadatku i da smo više vremena i para potrošili na popravke veš mašina nego da smo u startu kupili kvalitetnu veš mašinu, sa kojom, iako bude problema, njeni rezervni delovi kao i sama popravka jeftini.

Među najpouzdanijim proizvođačima veš mašina su Gorenje i Candy, naravno svako ima svoja iskustva. Generalno, za ova dva proizvođača ima uvek najmanje pritužbi i poziva za servis. Veš mašina je najkorisniji električni aparat koji nam pomaže i skraćuje vreme, štedi električnu energiju i brine o našoj higijeni. Naša preporuka je da pažljivo izaberete proizvođača veš mašina da biste u budućnosti uštedeli i vreme i novac.

Servis veš mašina obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Takođe vršimo servis veš mašina svih marki i proizvođača

Servis veš mašina – identifikacija kvara i njegovo otklanjanje

Otkrivanje kvara na veš mašini se može smatrati i završenom popravkom. Najteže je otkriti kvar a popravka ide dosta lakše. Nabrojaćemo par najčešćih problema / kvarova tako da i sami možete probati da rešite problem:

  • Veš mašina ne ispušta vodu: Proveriti filter veš mašine i isprazniti ga, uvek se desi da nešto ostavimo po pantalonama, sitni novac ili nešto slično
  • Programi na veš mašini ne rade kako treba: Ovde je najverovatnije problem u glavnoj ploči i nije u pitanju mehanički problem na mašini.