Terenski električar na Čukarici

Brzi elektro servis Banovo Brdo

Jedan od najlepših delova grada Beograda je svakako Banovo brdo. Atraktivno za stanovanje a takodje i stanogradnju. U sklopu toga javlja se pojačana tražnja za svim zanatlijama a izmedju ostalog i za električarima. Električar011 od 1989.godine strpljivo gradi reputaciju firme od poverenja. U svojoj ponudi električar banovo brdo nudi elektro usluge:

projektovanje i izgradnja električnih instalacija u poslovnim i privatnim objektima

-održavanje postojeće elektro instalacije i njeno servisiranje u zavisnosti od trenutnih potreba

-servisiranje elektro opreme (bojleri svih vrsta, električni šporeti, i ugradne rerne)

popravke na etažnom grejanju( servisiranje električnih kotlova, dopuna sistema za etažno grejanje i njegovo ozračivanje)

-ugradnja nove rasvete ( led panela, led traka, lustera, i plafonjera sa senzorima)

montaža novih automatskih osigurača, fidovih sklopki, utičnica i prekidača

Radimo prenaponsku zaštitu –ugradnja novog uzemljenja za kuću ili stambenu zgadu

Električar Banovo brdo vrši ugradnju svih vrsta aspiratora pedantno i povoljno. Radimo postavljanje nove rasvete, lustera i led panela.

Projektovanje nove ili rekonstrukcija stare električne instalacije zahteva iskusne elektro inženjere i tehničare koje mi imamo u svom timu za električarske radove na Banovom brdu.

U sklopu svojih redovnih poslova Električar Banovo brdo vrlo rado će obaviti kosultacije sa Vama u vezi eventualnih nedoumica oko planiranih intervencija na električnim instalacijama u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Otvoreni smo za svaki dogovor u vezi sa preciziranjem etapa u pronalaženju najboljeg rešenja bilo da se radi kupovini nove opreme ili servisiranju postojeće.

Dugogodišnje iskustvo u pružanju elektro serviserskih usluga daje nam za pravo da se preporučimo budućim klijentima sa Banovog brda . Pozovite elektricara011-Banovo brdo i uverite se u kvalitet naših usluga. Možda nismo medju najjeftinijima ali svakako smo medju onima koji znaju šta je električarski zanat. Za ugrožene kategorije sugradjana odobravamo poseban popust.

Električar Banovo brdo Vam stoji na raspolaganju 365 dana u godini. Pozovite tel: 011-2191-291 ili pošaljite mejl na: elektricarrv@gmail.com