Elektricar Vozdovac

Pružamo električarske usluge na teritoriji Opštine Voždovac radnim danima od 08h do 20h. Brzo, profesionalno i po korektnim cenama odgovaramo na Vaše zahteve.

Ako Vam je potrebna nova ili reparacija stare električne mreže u stanu ili poslovnom prostoru stojimo na raspolaganju. Ispratićemo proces od projektovanja pa do montiranja završne galanterije. Takodje stojimo Vam na raspolaganju za konsultacije i savete u vezi sa elektro instalaterskim radovima kao i sa odabirom odgovarajuće galanterije i opreme koju želite da ugradite u kuću,stan ili poslovni prostor. Naš električar Voždovac reagovaće na Vaš poziv u najkraćem vremenu.

Naši elektrotehničari na Voždovcu vrše zamenu elektro razvodnih ormana po zgradama kao pojedinačnu zamenu topljivih osigurača za limitatorske osigurače klase C25A i C32A ili C40A na glavnim fazama UVW(RST). Takodje otklanjamo kvarove na stepenišnom osvetljenju.

 

Popravka lustera i plafonjera

 

Električar VoždovacElektričar Voždovac separatno pruža raznovrsne usluge poput:

  1. Zamene i ugradnje automatskih osigurača
  2. Zamene i ugradnje : utičnica, prekidača, raznih sklopki (iz klasičnog ili modularnog programa)
  3. Servisa ta peći ( magnohrom, cer, elind , aeg, siemens itd
  4. Servisa  šporeta (klasičnih ili ugradnih) marke: Sloboda, Milan Blagojević, Alfa, Elin, Indesit, whirpool, Hansa, Bosch, Teba itd
  5. Ugradnje nove rasvete u stanu ili poslovnom prostoru
  6. Ugradnje uzemljenja zgrade
  7. Popravke električnih kotlova : ekopan, ei , valiant itd

Pozovite i uverite se u kvalitet našeg rada ili nas kontaktirajte putem e-mejla.