Servisiranje klima uredjaja

Servisiranje klima uredjaja Beograd

Servisiranje klima uredjajaLeto nam donosi vrele dane kada je nemoguće zamisliti da u domaćinstvu ne postoji klima uređaj. Veliki je izbor na tržištu, počev od različitih proizvođača pa sve do različitih funkcija koje ovi aparati u skladu sa razvojem tehnike poseduju.

Nakon kupovine adekvatne klime za vašu stambenu jedinicu, potrebno je i redovno održavanje. To je presudno prvenstveno zbog zdravlja cele porodice,zatim zbog efikasnog rada uređaja, kao i zbog produžetka njihovog veka trajanja.

Ipak i pored redovnog održavanja mogući su kvarovi. U tim situacijama naši serviseri vam mogu pomoći na brz i efikasan način.

Kako bi izbegli u velikoj meri veće materijalne štete ovih uređaja, potrebno je servisiranje klima uredjaja. Naši obučeni majstori vam mogu pomoći u celokupnom procesu servisiranja.

Servisiranje klima uredjaja

To podrazumeva da ćemo na licu mesta uraditi sledeće: očistiti celokupne unutrašnje i spoljnje jedinice klime, rastaviti unutrašnju jedinicu, očistiti i oprati isparivače posebnim sredstvima, očistiti i adekvatno oprati filtere, ukoliko je potrebno iste ćemo i zameniti, očistiti turbine. Takođe dezinfikovaćemo jedinicu i po potrebi postaviti osvezivace. Na nama je i da podmažemo ležajeve turbine, proveriti elektroniku, proveriti nosače i drugo.

Ukoliko bude imalo potrebe, možemo zameniti oštećena creva za odvod i izolacije ne cevima. Svakako, neizostavna je dopuna freona i provera pritiska

Uradićemo i sitne korekcije poput zamene baterija na daljinskom upravljaču.
Verujemo da ćete biti zadovoljni celokupnom uslugom. Mogući su dogovori da svake godine vas posetimo u dogovoreno vreme i obavimo još jedno efikasno servisiranje vašeg klima uređaja kako biste spremni dočekali letnju sezonu.

Servisiranje klima uredjaja radimo na celoj teritoriji Beograda, bez obzira na spratnost stana, saobraćajnih i vremenskih uslova. Sve popravke klima uredjaja vršimo na terenu. Na svaku popravku klima uredjaja dajemo garanciju!