Montaža lustera

Montaža lusteraImamo priliku da se susretnemo sa mnogim pokušajima montaže lustera u samostalnoj režiji, međutim, to rezultira našim dolaskom i završetkom intervencije. Iako zaista nije teško da se obavi montaža lustera, ukoliko nemate iskustva u ovom poslu, možete stati na pola ili jednostavno montirati luster koji baš i neće raditi kako treba usled nestručne intervencije. Što se nas tiče, montaža lustera se završava veoma brzo, bez problema i komplikacija.

Ono što će amateru oduzeti mnogo vremena, to je za profesionalnog električara jednostavna i brza intervencija, zato vam i savetujemo da nas pozovete. Možete očekivati da će luster biti montiran za desetak minuta, što u slučaju kada to radi nestručno lice, može potrajati i satima. Mi svakako ne preporučujemo da se sami pozabavite ovim poslom jer je mnogo sigurnije i bezbednije da to uradimo mi.

Radimo svakoga dana, u svim terminima, sa brzim dolaskom na adresu gde god da se nalazite.

Montaža plafonjera

Plafonjere se u poslednje vreme zaista često mogu primetiti u mnogim stanovima ili poslovnim prostorima. One takođe mogu dati jedan poseban izgled mestu gde se nalaze, što po obliku, ali i detaljima koji se na njima nalaze. Ako želite da luster zamenite plafonjerom, nikakav problem, mi ćemo i to obaviti za jako kratko vreme. Montaža plafonjera ili montaža lustera, nama je sasvim svejedno jer smo tu da realizujemo vaše zamisli. Kada odaberete odgovarajuću plafonjeru ili luster, na nama je da se pobrinemo za pouzdanu montažu.

Svakodnevno radimo montaže lustera, vi odlučite kakav će to luster biti, a mi ćemo ga montirati bez ikakvih problema. Postoje specijalni lusteri koji imaju posebne prekidače, pa je važno obaviti dobru montažu i lustera i ugradnju prekidača za luster. Zato nas uvek i možete da kontaktirate, kako bismo vam sugerisali na neke od najtraženijih modela i mogućih oblika koji će upotpuniti vaš prostor.