Električar Zvezdara

Električar Opština Zvezdara

Radimo sve vrste električarskih usluga po celoj gradskoj opštini Zvezdara. Električar011 se, sa svojim timom majstora elektrotehničara,više od 30 godina, bavi izgradnjom, nove elektro instalacije kako poslovnim tako i stambenim zgradama.Pored toga elktričar011 vrši kontinuirani servis na postojećim električnim instalacijama u poslovnim i stambenim objektima na teritotoriji Zvezdare. Bilo da se radi o starim delovima Zvezdare ili se radi o novim naseljima kao što su Mirjevo ili Veliki mokri lug, Kaluđerica naši električari 365 dana u godini servisiraju elektro opremu i instalacije naših sugrađana.

Usluge elktričara011 na Zvezdari su:

Projektovanje i izrada nove elektro instalacije

Ugradnja novog uzemljenja

-Popravke na postojećoj elektro instalaciji

Ugradnja automatskih osigurača,limitatora,fidovih sklopki,grbenastih prekidača

-Ugradnja i zamena rasvete,led panela,led traka,lustera,plafonjera sa senzorom pokreta

-Servisiranje sa originalnim ili zamenskim delovima bele tehnike( šporeta,TA peći,ugradnih rerni)

-Servisiranje sa originalnim delovima bojlera marke: ‘’ Ariston,MK Kraljevo,DomPančevo,Metalac,Termorad,Gorenje,Bosch,Stiebel,Siemens’’

-Popravke i servisiranje električnih kotlova svih domaćih brendova(‘’Ei,Termoelektro,Ekopan dm,Mikoterm’’) i Valiant

Elektricar011 vrši takodje na Zvezdari ugradnju električarske galanterije iz klasičnog i modularnog programa renomiranih proizvođača(‘’Šnajder,Tem,Aling,Šrek,Eti’’)

Za sve obavljene električarske radove dajemo garanciju.Takodje u sklopu naše pozitivne poslovne politike odobravamo posebne popuste za ugrožene sugradjane i samohrane majke. Ako Vam je potreban savet ili konsultacija rado ćemo Vam izaći u susret.

Pozovite za usluge električara na Zvezdari : 011-2191-291 i 063-217-304 ili nam pišite na e-mail:elektricarrv@gmail.com