Zamena zvona na vratima

Zamena zvona na vratimaProblem sa pokvarenim zvonom mnogi zanemaruju, vrlo često misleći kako je to jedan od manje bitnih problema i uglavnom ga ostave po strani dok ne dođe na red. Međutim ovo je svakako jedan od iritantnijih kvarova, posebno za one koji pokušavaju da vam pozvone na vrata. Postoje ona zvona koja se čak i ne čuju toliko glasno spolja, pa gosti ili ko god u tom trenutku da se zadesio ispred, nije siguran da li je uopšte pozvonio. Tada dolazi do kucanja na vratima, a vrlo često i lupanja jer je cilj da dođu do vas, eventualno budu potpuno sigurni da nikoga nema u stanu ili kući.

Zamena zvona

Iako mnogima nije problem prvog prioriteta, kada dođe do kvara ipak se potrudite da ovu intervenciju ne odlažete predugo, kada se ona zapravo obavlja za jako kratko vreme. Pozovite električara koji će vam skratiti muke i poštedeti vas lupanja na vratima, dozivanja ili koristiti staru metodu bacanja kamenčića o prozor. Zamena zvona na vratima je veoma jednostavna, nećete ni primetiti da je majstor prisutan. Veoma brzo će sve biti gotovo, a vi ćete ponovo imati potpuno ispravno zvono na vratima. Dovoljno je samo da nas pozovete, kažete o čemu je reč, a mi ćemo doći onda kada to vama odgovara.

Popravka zvona na vratima

Popravka zvona na vratima je možda jedna od ređih intervencija jer se uglavnom klijenti radije odlučuju na zamenu zvona. Svakako je mnogo bolja opcija, ali ako insistirate, mi obavljamo i njegovu popravku. Danas imate mogućnost odabira zvuka samog zvona. Takođe možete odabrati kako će izgledati prekidač za zvono, pa će se naši majstori pobrinuti da se zamena prekidača uradi po vašem nalogu.

Bez obzira da li se radi popravka ili zamena zvona na vratima, ova intervencija zaista nije skupa, pa nema potrebe ignorisati kada do kvara dođe. Pozvonite na naš telefon kako bi vaše zvono zazvonilo što pre.