Montaža novog osvetljenja

Montaža novog osvetljenjaOsvetljenje je između ostalih stvari najbitniji deo dizajna objekta, bilo da je u pitanju stan, restoran, poslovni prostor, kladionica ili diskoteka. Sve je u malim detaljima. Montaža novog osvetljenja može koštati dosta, u zavisnosti od vaših želja i zahteva. Svakako, pre montaže osvetljenja treba se posavetovati sa dizajnerom enterijera koji će Vam predložiti najbolju soluciju kako na kvalitetan način prilagodite prostor u kome ćete živeti ili raditi.

Takođe radimo i montažu osvetljenja za industrijske hale i postrojenja bez obzira na veličinu hale i njenu visinu. Posao je obiman i može trajati i do mesec dana u zavisnosti od veličine industrijske hale. Dok se montira osvetljenje neće biti prekida radova i postrojenju. Do prekida rada u postrojenju može doći na samom kraju kada su svi kablovi već razvučeni i samo je potrebno priključenje na već postojeću elektro mrežu.

Montaža novog osvetljenja za ugostiteljske objekte

Montaža novog osvetljenjaUgostiteljski objekti i njihov enterijer zajedno sa osvetljenjem moraju biti savršeni. Nije lako postići jednostavnost i savršen izgled ali svakako osvetljenje je jedna od stvari zbog koje možete dobiti posao. U saradnji sa dizajnerom enterijera, predložićemo Vam najbolji nacrt osvetljenja za Vaš ugostiteljski objekat koji ćemo naravno uklopiti sa vašom ciljnom grupom.

Montaža osvetljenja u slučaju nestanka struje

U slučaju nestanka struje u celoj zgradi ili na području cele opštine, možemo Vam ponuditi montažu osvetljenja pod nazivom antipanik osvetljenje. Antipanik osvetljenje se napaja iz posebnog akumulatora koji obezbeđuje najnužnije svetlo u slučaju nestanka struje. Antipanik osvetljenje montiramo na nivou cele zgrade.

Takođe, antipanik osvetljenje montiramo i u ugostiteljskim objektima, fabrikama i poslovnim prostorima.