Zamena sijaličnog grla

Zamena sijaličnog grlaUkoliko samo u jednoj prostoriji primetite problem sa svetlom, dok u ostalim sve funkcioniše bez problema, vrlo je moguće da je u pitanju kvar sijaličnog grla. To će najbolje proceniti električar koji će na licu mesta obaviti neophodnu proveru. Ono što vi sami možete da primetite jeste da li je sijalica pregorela ili ne, ako ipak nije, a svetlo treperi, definitivno je najbolje obratiti se stručnom licu. Zamena sijaličnog grla se vrši svuda gde je to potrebno, lusteri, lampe, plafonjere, kao i na kupatilskim ogledalima ili ogledalima koji se mogu naći u kozmetičkim salonima i svuda gde se sijalice koriste za potrebe osvetljavanja prostora.

Bezbedna zamena sijaličnog grla

Iako je reč o veoma jednostavnoj intervenciji, bezbednost je na prvom mestu. Nekada se upravo kod bezazlenih situacija može dogoditi da dođe do strujnog udara, često minimalnog, ali ne i zanemarljivog. Zato sve intervencije koje imaju veze sa strujom, pa čak i one koje su na izgled lake, kao što zamena sijaličnog grla može delovati, treba prepustiti majstorima koji se time bave. Kada se jednom obavi profesionalna intervencija, možete biti potpuno sigurni da se kvar neće javljati, barem sigurno u nekom skorijem periodu. Održavanje elektro instalacija je važno kao i održavanje svih uređaja u domaćinstvu, pa nije na odmet da povremeno vršite provere da li je sve ispravno za korišćenje, a kada uočite kvar, da pozovete nas.

Radimo zamenu sijaličnog grla kad god nas pozovete. Ukoliko je loše provođenje struje u sijaličnom grlu, može doći do ovakvog kvara, odnosno potrebe za zamenom usled slabljenja kontakta. To i dovodi do treperenja svetla pa je sijalica u toj prostoriji potpuno neupotrebljiva. Električne instalacije koje se nalaze u plafonu bi trebalo da budu dobro povezane, prilikom svake intervencije. Samo tada možete očekivati da sve radi besprekorno. Zamena sijaličnog grla je intervencija koju završavamo veoma brzo i bez ikakvih poteškoća, samo nas pozovite.