Servis industrijske kuhinjske opreme

Servis industrijske kuhinjske opreme Beograd

Kao i kada u domu nastupi kvar na pojedinim kuhinjskim uređajima i kako zbog toga je nemoguće normalno funkcionisati, takav je slučaj i sa industrijskom kuhinjskom opremom. Mada je možda još složeniji problem. Jer ukoliko ova oprema ima bilo kakav vid nefunkcionalnosti, ukoliko se desi i najmanji kvar, to je veliki problem zbog samog poslovanja preduzeća.

U tu opremu možemo ubrojati sledeće aparate:

  • Pica peći,
  • Friteze,
  • Industrijske mašine za sudove,
  • Industrijske rerne,
  • Industrijski šporeti,
  • Industrijske mašine za pranje veša,
  • i ostale opreme za različite tipove industrija

Za potrebe mnogih restorana, vrtića, hotela i drugih poslovnih objekata koji u većini slučajeva poseduju svoju kuhinju a samim tim i industrijske kuhinjske uređaje, obavili smo uspešno mnoge elektro usluge. Pored montiranja ovih uređaja, vršili smo efikasno i sve vrste popravki navedene industrijske kuhinjske opreme.

Svesni koliko sam posao zavisi od rada ovih uređaja, svaki poziv klijenata sa problemom kvara na istim, smatramo hitnim i trudimo se da u što kraćem roku pošaljemo ekipu najbližu adresi preduzeća.

Sa mnogim kompanijama smo do sada sarađivali i bili im od pomoći u najtežim trenucima. To su mnogi cenili i smatrali korisnim ukoliko se naša saradnja ostvari i na ugovornom odnosu. To uglavnom podrazumeva na redovnoj osnovi kontrolu stanja celokupne industrijske opreme za kuhinju.

Kako već dugi niz godina se bavimo elektro poslovima, popravka industijske kuhinjske opreme je takođe dodata već na početku našeg poslovanja u asortiman naših usluga. Do danas smo stekli izuzetno znanje i veštinu u popravci svih uređaja ove vrste. Takođe, pratimo i pojavljivanje svih novijih uređaja ove vrste na tržištu kako bi se uputili u način njihovog funkcionisanja. Na taj način možemo uvek da odgovorimo na zahtev klijenata za popravkom industrijske kuhinjske opreme modernog doba.

Ako ste vlasnike restorana, hotela ili vrtića, ili bilo kog poslovnog objekta koje poseduje industrijsku kuhinjsku opremu, nudimo vam saradnju u pogledu redovnog odražavanja i servisiranja, klako bi preventivno sebe osigurali od mogućih kvarova. Na usluzi su vam iskusni električari koji se ovim poslom bave već dugo godina i poseduju bogato iskustvo.