Uvodjenje struje Beograd

Uvodjenje struje / elektro instalacija Beograd

Uvodjenje strujeNakon izgradnje stambenog objekta, uvodjenje struje je jedan od važnih poslova. Naš obučen tim ljudi je spreman da vam izađe u susret za ovu vrstu složenog posla, koji je jako važno poveriti stručnim licima. U dogovoru sa vama odredićemo poziciju prekidača, utičnica, vrstu rasvete koju je potrebno postaviti i poziciju drugih uređaja u kući. Trudićemo se da razvođenje struje u celokupnoj stambenoj jedinici (stanu, kući, vikendici) učinimo što brže, bezbednije i efikasnije.

Pored toga, tu smo da efikasno proverimo celokupne instalacije, električni kućni priključak, ormarić sa brojilom i sve drugo što je neophodno za adekvatan rad elektroinstalacija. Vodimo računa o poziciji postavljanja gromobrana, zaštiti od većih napona i slično.

Naši elektroinstalateri ugradiće sve neophodne električne instalacije i postaviti uređaje električne rasvete. Takođe, oni će obaviti održavanje postavljenih uređaja i otkloniti potencijalne kvarove, obeležiti instalacije, postaviti cevi i vodove, ugraditi razvodne ormare, priključne elemente, električne uređaje i elektroopremu. Opremljeni smo svom neophodnom opremom za adekvatan i bezbedan rad sa strujom, poput instrumenata za merenje napona i ispitivanje jačine struje i drugi standardni elektroinstalaterski alati.

Za nas nisu prepreka ni objekti većeg kapaciteta. Već dugi niz godina uspešno radimo na elektroinstalacijama i u poslovnim prostorima, skladištima, industrijskim postrojenjima.

Naš asortiman elektro usluga podrazumeva zamenu starih i ugradnju novih osiguračkih tabli uz montažu na zid i sa automatskim osiguračima, pojedinačna zamena i popravka osiguračke table, ugradnja nove ili zamena ili premošćenje fidove sklopke, zamena šuko utičnica i još mnogo toga.

Za uslugu rada na elektroinstalacijama dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji. Nudimo vam efikasnu i pre svega bezbednu uslugu razvođenja struje u celokupnoj stambenom, poslovnom prostoru ili industrijskom postrojenju.

Uvodjenje struje i elektroinstalacija radimo na celoj teritoriji Beograda u toku cele godine. Uvodjenje struje vršimo u stanovima, poslovnim objektima, industrijskim halama, ugostiteljskim objektima, kućama…