Zamena trofazne utičnice

Zamena trofazne utičniceSve elektro usluge pružamo 365 dana godišnje, u Beogradu i u svim terminima. Pozovite nas i dobićete uslugu u najkraćem mogućem roku, koji god kvar da je u pitanju.

Zamena trofazne utičnice je intervencija koju treba da obavi stručan majstor. Kad god se radi sa strujom, nivo opreza mora biti veoma visok, zato nikada ne pokušavajte sami da se pobrinete za neki kvar, koliko god vam se njegova intervencija činila jednostavnom. Ovo nije slučaj kada je u pitanju zamena trofazne utičnice jer je ipak neophodno voditi računa o svakom potezu. Kod nas je bezbednost na prvom mestu i na tome uvek potenciramo i kod naših klijenata.

Često dajemo savete kako da na najbolji način održavate vaše uređaje i kako da prepoznate na vreme kada dođe do kvara. Kod nas se ništa ne podrazumeva već vršimo sve neophodne provere nakon obavljene zamene, odnosno ugradnje utičnice. Kada su u pitanju podele, postoje monofazne i trofazne utičnice i svaka od njih ima svoju funkciju i shodno tome se koristi. Pa se tako trofazne utičnice uglavnom i najčešće koriste kod TA peći, šporeta i svih velikih potrošača gde je to i preporučljivo. Ukoliko se veliki potrošači priključe na monofaznu, može dolaziti do iskakanja osigurača ali i do požara usled velikog opterećenja.

Svako oštećenje trofazne utičnice može biti rizično i zato se savetuje njena zamena u što kraćem roku, a za to smo zaduženi mi. Sve što treba jeste da nas pozovete, a mi ćemo istog dana doći na vašu adresu i obaviti posao. Nema razloga da odlažete intervenciju jer brzom reakcijom sprečavamo veće kvarove i ozbiljnije posledice. Zamena trofazne utičnice je naša specijalnost, kao i ugradnja trofazne utičnice. Sve intervencije koje se odnose na elektro usluge možete da prepustite nama. U svakom slučaju, naše telefonske linije su uvek otvorene pa nas možete pitati sve što vas zanima.