Električar Vračar

U vreme hiper izgradnje na Vračaru bili smo svedoci velike potražnje za električarskim uslugama. Trudili smo se da kvalitetom i cenom zadovoljimo klijente sa različitim željama. Naša usluga kao servisne firme elektricar011 ekipa električar vračar je usmerena ka brzim elktro servisima u stambenim i poslovnim objektima.

Vršimo otklanjanje grešeke na električnim instalacijama izazvane strujom kratkog spoja ili dotrajalošću istih. Kuršlusi ( narodski rečeno) obično budu uzrokovani neispravnošću električnih uređaja ali ima vrlo često slučajeva da zbog upada vode dođe do pomenutog stanja.

U takvim situacijama vrlo je važno da u Vašem elektro razvodnom ormanu postoje odgovarajući limitatori struje preopterećenja (C16A,C20A,C25A,C32A,C40A). Takodje je veoma bitno da u samoj elektro razvodnoj tabli u stanu ili lokalu, imate prenaponsku zaštitu u vidu fidovih sklopki različite osetljivosti. Te će vas naprave zaštiti od strujnog udara a svakako i vaše skupe uredjaje.

ELektricar011- ekipa električara Opštine Vračar pored pomenutog vrši sledeće popravke:

1.Popravke na električnom uzemljenju i ugradnja novog

2.Popravke na etažnom grejanju i remont električnih kotlova

3.Popravke na klasičnim i protočnim bojlerima

4.Popravke na električnim šporetima, ugradnih ploča i rerni

5.Popravke na TA pećima

Ekipa električar011 sa Opštine Vračar ugrađuje novu rasvetu (led panele, plafonjere sa senzorima ili bez, lustere,reflektore). Vršimo takođe ugradnju aspiratora. Za pružene usluge dajemo pisanu garanciju.

Akcija u mesecu junu za stare klijente popust 10%