Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru Beograd

Zamena termostata na bojleruBojler spada u red najvažnijih kućnih aparata. Bez njegovog adekvatnog rada, gotovo je nemoguće zamisliti svakodnevni život jedne porodice.Pored redovnog održavanja bojlera, mogući su ipak nepredviđeni kvarovi. Jedan od najčešćih problema je kvar termostata bojlera. Termostat je jedan sigurnosni uređaj koji se „brine“ za grejanje vode i ujedno utiče na to da se voda u bojleru ne pregreje. U suprotonom, može doći do pucanja kazana bojlera a ponekad i do veće štete.

Postoje dve vrste termostata na bojleru: radni i sigurnosni termostat. Radni termostat reguliše temperaturu vode. Sigurnosni termostat je još jedan vid bezbednosti bojlera imajući u vidu da služi za prekidanje električnog napajanja u slučaju da temperatura vode pređe normu zadatu od strane radnog termostata.

Obično, kvar termostata bojlera nastupa usled kratkog spoja na grejaču koji vode do deformacije termostata. Najčešće se termostati u tim situacijama zamenjuju novim.
U slučaju kvara termostata, na usluzi su vam naši serviseri svih sedam dana u nedelji. Brzo i efikasno će rešiti vaš problem sa kvarom bojelra i omogućiti vam da obavljate normalno kućne aktivnosti.

Zamena termostata na bojleru vršimo na terenu na celoj teritoriji Beograda. Dolazimo na Vašu adresu u bilo koje doba dana ili noći. Naši profesionalni majstori će brzo i sigurno zameniti stari termostat sa novim.