Servis TA peći

Servis TA peći Beograd

Servis TA pećiPojedina domaćinstva su se odlučila da kao grejno telo imaju TA peći. TA peći su specifične po tome što se napajaju energijom i skladište je u posebnim šamotnim blokovima (“ciglama”) u vidu toplote. Nakon toga toplotu ispuštaju u prostori pomoću ventilatora.

TA peći se uveliko koriste jer imaju niz prednosti. Pre svega je korišćenjem ove vrste grejnog tela možete regulisati i uticati na potrošnju energije. Već uveliko svi znaju da je najefikasnije uključiti TA peći noću po jeftinijoj tariofi a zatim tokom dana ispuštati toplotu.

TA peći su zbog šamotnih blokova jako teške. TA peći vam neće zauzeti puno mesta u prostoriji i ne stvaraju prljavštinu.

Pri izboru TA peći treba imati u vidu izolaciju prostorije, njen položaj u domaćinstvu,spoljne zidove, da li se susedne prostorije se greju, orijentisanost sobe ka severu odnosno jugu…), kvalitet stolarije I drugo.

Održavanje TA peći je veoma jednostavno. Dovoljno je povremeno očistiti deo oko ventilatora. Pred svaku grejnu sezonu potrebno je očistiti unutrašnjost peći od delića izolacionog materijala (staklene vune) koji mogu da zapuše kanale kojima struji topli vazduh.

Ukoliko i pored redovnog održavanja dođe do prestanka rada TA peći, tu smo da vam pomognemo. Naš servisni centar ima profesionalne električare za ovu vrstu problema.

Proverićemo instalacije u peći, ispravnost kablova, ventilatore, potencijalna obgorevanja izolacije na nekoj žici i drugo.

Tu smo da rešimo svaki vaš problem i omogućimo vam ugodno i efikasno grejanje domaćinstva.

Servis TA peći radimo na celoj teritoriji Beograda. Dolazimo po pozivu u bilo koje doba dana ili noći. Svaki kvar otklanjamo brzo i efikasno.