Zamena prekidača

Zamena prekidačaZamena prekidača je zapravo vrlo jednostavna intervencija, ali to ne znači da vam savetujemo da samostalno obavite njegovu zamenu bez ikakvog znanja i iskustva. U obavljanju elektro usluga, čak i najjednostavnija intervencija može biti pogubna jer se rukuje strujom. Iako mnogi zanemaruju tu činjenicu, opreznost uvek mora biti na prvom mestu, zato je i za jednostavnu intervenciju najbolje pozvati stručnog majstora.

Zamena prekidača 365 svakoga dana, u svim gradskim opštinama i svim terminima. Brz dolazak na adresu i brza intervencija. Usluge vam pružamo i tokom praznika, bez izuzetka i bez odlaganja. Pozovite naše kontakt telefone i rezervišite dolazak majstora.

Zamena utičnica i zamena prekidača

Kako vršimo zamenu prekidača, tako radimo i menjanje utičnica. Sve oko elektrike popravljamo precizno i sa punom pažnjom. Ova intervencija se završava za dvadesetak minuta, tako da brzo možete nastaviti sa svojim aktivnostima jer se naši majstori neće zadržavati ni minut duže. Postoji nekoliko vrsta prekidača, jednopolni, modularni ili dvopolni. Rizik od strujnog udara se najčešće javlja usled fizičkog oštećenja prekidača. Tada postoji opasnost da prekidač počne da varniči, zato je važno zameniti ga u što kraćem roku od momenta kada se oštetio. Mnogo toga može smetati radu prekidača, čak je i prašina jedan od uzroka koji dovode do kvara.

Zamena prekidača za svetlo

Klijenti se često odlučuju za zamenu prekidača za svetlo i iz estetskih razloga. Danas se mogu montirati različite vrste prekidača koje će svakako doprineti drugačijem izgledu vašeg prostora. Gde god je potrebno obaviti njihovu zamenu, mi ćemo je uraditi za jako kratko vreme.

Zamena prekidača za bojler

Ovo je možda i najzahtevnija intervencija kada su u pitanju prekidači, iako nama ne predstavlja nikakav problem, ali je u ovom slučaju veoma važno da nikako sami ne pokušavate da izvršite njihovu zamenu. Pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti za sve elektro intervencije u vašem prostoru.