Servis šporeta

Servis šporeta Beograd

Servis šporetaNijedno domaćinstvo se ne može danas zamisliti bez šporeta. Na tržištu postoji veliki izbor a na vama je da odberete najbolji u skladu sa svojim potrebama. U ponudi su standardni šporeti koji imaju objedinjene grejne ploče i rernu, pri čemu ploče mogu biti klasične ili ravne. Takođe, tržište vam nudi raznovrsne verzije ugradnih rerni i ravnih grejnih ploča. Svaki od ovih tipova zahteva posebno održavanje. Svaka domaćica već je sigurno upućena u adekvatno održavanje šporeta.

Većina potrošača se odlučuje za šporete sa staklokeramičkim pločama. Ovakve vrste ploča imaju velike prednosti u odnosu na stare ringle. Ipak, sa druge strane ove ploče se održavaju na poseban način. Poznato je na primer da šećer može da izazove oštećenje na ovoj ploči. Takođe, upotreba neadekvatnog posuđa može oštetiti ovu ploču.

Indukcijske ploče su prepoznatljive po tome što se zagrevaju dvostruko brže od plinskih ploča. Time su znatno ekonomičnije. Ova ploča zagreva samo dno posude. Preostali deo ploče je hladan i bezbedan za dodir.

Plinske ploče su danas unapređene tako da mogu optimizovati plamen i omogućiti brže kuvanje. Na ovaj način plin se efikasno koristi i potrošnja plina i kontrola plamena je u velikoj meri unapređena.

Primena modernih tehnologija u izradi rerni omogućila je pripreme hrane veće zapremine, optimizaciju protoka vazduha unutar rerne, povećan kapacitet pečenja veće količine hrane na više nivoa istovremeno i još mnogo drugih prednosti.

I pored redovnog održavanja, kvarovi na šporetima, pločama i u okviru rerne su itekako mogući. Ukoliko se susretnete sa bilo kojom vrstom kvara tradicionalnih šporeta ili modernih, stojimo vam na raspolaganju svih sedam dana u nedelji.

Naši serviseri su obučeni za sve vrste kvarova. Njihovo iskustvo pomoćiće vam da brzo i efikasno otklonite svaki problem kod vašeg šporeta.

Servis šporeta vršimo na celoj teritoriji Beograda i popravljamo sve šporete bilo kojeg proizvođača ili marke. Dolazimo odmah po pozivu, bez odzira na gužvu u saobraćaju ili druge uslove.