Montaža klima uredjaja

Montaža klima uredjaja Beograd

Sa klimatskim promenama i sve toplijim letima, sve više domaćinstava se odlučuje za kupovinu klima uređaja. U zavisnosti od toga u kojoj radnji kupite klima uredjaj, možete dobiti i montažu klime gratis, ili će Vas pak obavezati da klimu mora da montira određena kompanija. Montažu klima uredjaja možete uraditi i sami, jedina prepreka je alat koji Vam je potreban a nije baš jeftin.

Montaža klima uredjaja – Šta Vam je od alata potrebno?

Montaža klima uredjajaOd alata potrebnih za montiranje klima uredjaja potrebna Vam je bušilica kojom se buši zid određenog prečnika koji će spajati spoljnu i unutrašnju jedinicu klime kao i manja bušilica za tiplove kojim se pričvršćuju nosači klima uredjaja spolja i unutra. Potrebno je malo razumevanja i u struju da biste uspešno završili posao. Takođe, problem može predstavljati i postavljanje spoljne jedinice pogotovo ako su u pitanju zgrade sa većim brojem spratova. Može doći i do ozbiljnijih povreda na radu ukoliko nemate odgovarajuću sigurnosnu opremu.

Mi u elektro servisu Električar 011 vršimo ugradnju klima uredjaja na celoj teritoriji Beograda i okoline. Imamo deset godina iskustva na terenu i ugradnji klima uređaja u stanu, kući, soliteru ili poslovnom prostoru. Ne ostavljamo lom i krš za sobom i u stanju smo da veoma brzo ugradimo veći broj klima uredjaja.

Kako ostvariti popust na ugradnju klima uredjaja?

Montaža klima uredjajaNazovite nas i proverite! Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da za ugradnju klima uredjaja u poslovnim objektima ili kancelarijama možete ostvariti popust u iznosu od 20% ukoliko uradjujete 5 ili više klimi odjednom. Ovaj popust isto važi i za ugradnju klima uređaja u stanove za sve stanove u istoj zgradi. Ukoliko imate više klima uredjaja za montažu i niste sigurni da li ćete ostvariti popust, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona, SMS-a ili email-a.