Popravka električnih uredjaja

Popravka električnih uredjajaSa povećanjem broja proizvođača električnih uređaja, sve je više neizvesno koji je proizvođač dobar i sa kojim ćemo imati najmanje problema, kvarova ili reklamacija. Najpoznatiji proizvođač malih i velikih električnih uređaja na našim prostorima je svakako Gorenje. Sa konkurentnim cenama i dobrim kvalitetom proizvoda kao i sa servisnim centrima u skoro svakom gradu u Srbiji, Gorenje je među prvima po broju korisnika u Srbiji. Sigurno ste svi čuli priče da je Gorenje šporet ili bojler stariji od naše dece. Svakako, dobro treba istažiti kog proizvođača treba uzeti u obzir pri kupovini električnih uredjaja a koje zaobići. Na primer, jedan proizvođač prodaje jeftinije proizvode. Ako dodje do kvara, deo koji treba da se zameni ili popravi kosta bar dva puta skuplje u odnosu na isti deo drugog proizvođača. Sva sreća je da za većinu delova raznih proizvođača postoje i kineski delovi koji daleko manje koštaju nego originalni delovi. Da li imaju isti vek trajanja ili ne, to je na Vama da proverite

Popravka električnih uredjaja – Da li se isplati ili ne?

Po mom iskustvu, određeni procenat ljudi se pre odluči na kupovinu novog uređaja kada se pokvari stari, bez obzira na to da li je kvar veliki ili mali, da li njegova popravka košta mnogo ili malo jer veruju da će kvarovi nastaviti da se nižu jedan za drugim. Ja se delimično slažem i sa jednim i drugim procentom, ali se pre donošenja odluke električni uređaj mora ispitati detaljno.

Na kvar električnih uređaja utiču mnoge stvari, od napona struje, naslaga prašine i druge prljavštine, nepravilnog korišćenja… Svaki električni uredjaj se mora održavati u skladu sa uputstvom da bi se maksimalno iskoristio i imao dug vek trajanja.

Popravka električnih uredjaja

Koje električne uredjaje popravljamo

Popravljamo sve električne uredjaje, od malih kuhinjskih aparata kao što su sokovnik, toster, mikser… do većih, kao što su šporet, frižider, bojler… Svakako, sve što radi na struju mi možemo da popravimo. Ukoliko su u pitanju električni uredjaji većih gabarita, izlazimo na teren a manje aparate možete lično dostaviti do našeg servisa ili pak brzom poštom.